Modul de procesare al fructelor si a legumelor, e realizat dupa retetele noastre traditionale, pe linii de productie total automatizate, de ultima generatie, rezultand un suc 100% natural.
Fructele pe care noi le procesam inainte de a obtine produsele finite intra prin mai multe etape.
Inainte de a stoarce fructele, acestea sunt atent selectionate, se înlătură fructele care prezinta mucegai, codite sau frunze, dupa care se introduc intr-o vană de spalare, unde se curata de praf, pamant sau alte obiecte straine.
Dupa ce sunt spalate ajung pe banda rulanta unde sunt spalate sub un alt jet de apa.Aceasta banda le transportă in tocatorul de fructe, unde sunt măcinate pentru a putea fi presate si stoarse.
Stoarcerea se face cu ajutorul pasatricei sau a hidropresei in functie de fructe. Randamentul de presare este de 65-80% in functie de calitatea si prospețimea fructelor.
Dupa stoarcere se face o filtrarea usoara apoi sucul se introduce in pasteurizator unde ramane pana ajunge la temperatura de 80-82 grade pentru un anumit timp.
Odata pasteurizat sucul se imbuteliaza in ambalaje certificate in functie de dorinta fiecarui client.