Cauti procesator de fructe si legume? 

Oferim servicii de procesare a fructelor si a legumelor

Te așteptăm cu fructele tale și în cel mai scurt timp vei primi sucul gata ambalat 

Procesam urmatoarele fructe:

  • Zmeura, Aronia, Coacaze, Mere, Pere, Gutui, Struguri, Capsuni, Prune …etc.

Procesam urmatoarele legume:

  • Sfecla Rosie, Morcovi, Telina, Rosii pentru bulion…etc.

Modul de procesare al fructelor si a legumelor, e realizat dupa retetele noastre traditionale, pe linii de productie total automatizate, de ultima generatie, rezultand un suc 100% natural.

       Fructele pe care noi le procesam inainte de a obtine produsele finite intra prin mai multe etape. 
Inainte de a stoarce fructele, acestea sunt atent selectionate, se înlătură fructele care prezinta mucegai, codite sau frunze, dupa care se introduc intr-o vană de spalare, unde se curata de praf, pamant sau alte obiecte straine.

       Dupa ce sunt spalate ajung pe banda rulanta unde sunt spalate sub un alt jet de apa.Aceasta banda le transportă in tocatorul de fructe, unde sunt măcinate pentru a putea fi presate si stoarse.

       Stoarcerea se face cu ajutorul pasatricei sau a hidropresei in functie de fructe. Randamentul de presare este de 65-80% in functie de calitatea si prospețimea fructelor.

        Dupa stoarcere se face o filtrarea usoara apoi sucul se introduce in pasteurizator unde ramane pana ajunge la temperatura de 80-82 grade pentru un anumit timp.
Odata pasteurizat sucul se imbuteliaza in ambalaje certificate in functie de dorinta fiecarui client.

Aveti fructe si doriti sa obtineti suc? Descopera procesul #fructy.ro de obtinere al sucului in 7 pasi!

1. Spalarea si sortarea fructelor

Fructele sunt atent selectionate, se înlătură fructul care prezinta mucegai, codite sau frunze, dupa care sunt introduse intr-o vană de spalare unde se curata de praf, pamant sau alte obiecte straine.

2. Macinarea fructelor

Dupa ce sunt spalate ajung pe banda rulanta unde sunt spalate sub un alt jet de apa.Aceasta banda le transportă in tocatorul de fructe, unde sunt măcinate pentru a putea fi presate si stoarse.

3. Stoarcerea fructelor

Stoarcerea se face cu ajutorul pasatricei sau a hidropresei in functie de fructe. Randamentul de presare este de 65-80% in functie de calitatea si prospețimea fructelor.

4. Filtrarea sucului obtinut

Dupa stoarcere se face o filtrarea usoara apoi sucul se introduce in pasteurizator.

5. Pasteurizarea sucului

Pasteurizarea se face in utilaje speciale, unde sucul ramane pana ajunge la temperatura de 80 – 82 grade pentru un anumit timp.

6. Imbutelierea

Odata pasteurizat sucul se imbuteliaza in ambalaje certificate in functie de dorinta fiecarui client. Sucul se poate imbutelia in sticle de 2 L. sau pungi – BPB 3 L.

7. Livrarea

Asiguram contracost ridicarea si livrarea fructelor/sucului la cererea clientului. 

Unde ne gasiti: Com. Râsca,

sat Râsca nr. 202, jud. Cluj – Romania

Telefon:  0760952771 / 0742623519

Mail: contact@fructy.ro